Ting jeg glæder mig til

Når ventetiden er for lang

Jeg lavede før et indlæg omkring ting jeg glæder mig til. Jeg ved ikke om det gjorde noget hverken godt eller skidt for mit mentale helbred at jeg strikkede sådan et indlæg sammen, men ikke desto mindre glæder jeg mig på nuværende tidspunkt så meget til at flytte hjemmefra igen, i det hele taget at udforske et helt nyt og uberørt territorie (for mit vedkommen vel at mærke) og selvfølgelig at påbegynde drømmestudie. Det er jo helt vanvittigt, vanvittigt at jeg bliver så skør og påvirket af sommerfuglene i min mave. Jeg falder nærmest fra hinanden i tide og utide. Er det på nogen måde usundt at glæde sig? Og kan man glæde sig for meget? For intenst? Alle siger “det er sundt at glæde sig”, bevares. Jeg tror til dels på det, men det kan også være en pinefuld affære. Nu taler jeg bare lige ud af posen, for jeg kan mærke at bare det at få lov at skrive om det måske hjælper lidt. At tale om det hjælper, at google hjælper. At finde inspirerende boligindretningsbilleder hjælper, at øve mig på tissekonebegreberne hjælper. Altsammen fordi det får mig til at føle, at jeg kommer ét nanoskridt tættere på det, jeg glæder mig aller mest til.

Jeg er et nervevrag på de her dage, hvor jeg bare er alene og ikke skal på arbejde hverken det ene eller det andet sted. Jeg er et vrag af glædesnerver, ha. For bare rolig, det er jo heller ikke værre end at jeg bare virkelig virkelig ikke kan vente. Det grænser sig til at være som en 5 årig, der glæder sig til jul og gaver og risalamande. Og så gang det lige med 100, så tror jeg vi er ved at være der.

Jeg tror bare det bunder i at jeg er ved at være så klar som man nu kan være, både praktisk og mentalt. Mit hoved er nærmest allerede flyttet ud af mit kære lille barndomshjem på min barndomsvej i min barndomsby. Jeg bor allerede i Esbjerg, som jeg ikke er flyttet til. Jeg går allerede på studiet, jeg ikke er begyndt på. Jeg har allerede indrettet min lejlighed, som jeg ikke har lejet. Jeg stopper nu. Hej hej <3

Billede taget på en varm junidag. Helt uvidende om optagelse på studie og det, der der til hører. Men dog glad og jeg er også glad nu. Forventningsfuld, utålmodig, men glad. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg glæder mig til