Filmanmeldelse: The Shape of Water

Ting, man glemmer at sætte pris på

Noget jeg har lært er, at man skal huske de små ting i hverdagen, hvis man vil hvile mere i sig selv og nuet. Jeg har ofte taget mig selv i at glemme at være i øjeblikket. Jeg er så god til at drømme om fremtiden og om alt det, jeg ikke har lige nu. Jeg længes efter det opnåelige, men som dog ikke er der endnu. Kender I det ikke godt? Altså det med, at man altid er umættet og konstant har et behov for nyt, mere, forandringer – Alt det der.

Hvis jeg skal øve mig mere i at være tilstedeværende i min hverdag (om det så end er i godt/dårligt selskab, alene eller noget tredje), så synes jeg, at det hjælper gevaldigt at fokusere på de små glæder, der hele tiden pibler frem på uventede tidspunkter. I ved, når man bare rammes af følelsen af overvældende glæde i korte øjeblikke på tilfældige tider af døgnet. Dét er lækkert.

Jeg skriver om dette lige nu fordi det netop har ramt mig. Jeg er blevet ramt af glæde og velvære eftersom jeg tog et langt, varmt bad og smurte mig godt ind i gode cremer og scrubbede mit ansigt. Derefter skiftede jeg mig sengetøj (som jeg i øvrigt mistænker mig selv for at gøre alt for sjældent – er der en god regel hvor tit man bør gøre det, sådan rent sundhedsmæssigt?), og nu ligger jeg i de kølige, sprøde dyner og puder og hører min yndlingspodcasts Fries before guys mens jeg skriver dette indlæg. Det er balsam for sjælen I tell you that. Og det får mig i høj grad til at være til stede i mit nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: The Shape of Water