Ting, man glemmer at sætte pris på

Some kind of change

skaermbillede-2018-02-27-kl-13-12-23

Der sker en del forandringer med mit hår lige for tiden. Måske hænger det til dels sammen med, at jeg takkede ja til elevpladsen på jobbi. For generelt ser jeg en tendens i mit eget liv, i forhold til at ydre og indre ændringer går lidt i spænd med hinanden. Altså, når der sker noget vildt i mit liv, så skal der også synlige forandringer til! Ellers mangler jeg balance. Kender I det ikke godt? Jeg kan virkelig se det nu. Sort på hvidt. Changes mean changes.

Jeg startede faktisk med at blive klippet for en 14 dages tid siden. Fra heeelt vildt langt, til relativt (ok meget) kort. Der røg i hvert fald rigtig meget af, samtidig med, at jeg fik klippet pandelokkerne igen, som jeg fik det i sommers. Synes det giver en cool frisure, som om håret altid er stylet og ikke bare “fladt”. Nå, men mere vil have mere. Samme dag sagde jeg også ja til at være hårfarvemodel, da min frisør skulle afprøve nye farver fra Ingredien. Så i dag måtte jeg afsted til frisørstolen igen igen. Og hvilket resultat! Det er blevet så fint og naturligt. Jeg har stadig den brune tone, men dog med en del mere spil og så er det også blevet lysnet rimelig meget faktisk. Det er super lækkert, for det er jo egentlig ikke den vilde forskel, men det er bare det der spil og liv jeg simpelthen så godt kan lide, at det har fået. Er så fan af resultatet. Synes det klæder min meget lyse hudtone virkelig godt. Det giver ligesom lidt mere varme og lidt mere naturlig kontrast. Så har jeg også prøvet det – lad os alle vente i spænding og se hvad det næste vilde, der skal ske, bliver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, man glemmer at sætte pris på