Ugens lykkestund

Overalls og fedt humør

Hej igen i søde sommerlæsere.

For søren da, hvem af jer havde troet at dette fantastiske vejr skulle holde én hel måned? Og så ser det endda ikke ud som om det har tænkt sig at stoppe endnu. skønt!!

I mit seneste indlæg, fortalte jeg lidt om min garderobeudskiftning, og jeg er sådan set kommet godt igang med at få valgt nogle søde items ud som jeg tænker skal være statement-pieces. Sorteret ud sådan at jeg kun har items jeg elsker, og som jeg ved at jeg får brugt. Derudover har jeg sørget for at næsten alt mit tøj passer sammen, eller ihvertfald har den samme vibe og æstetik. Det føles simpelthen SÅ skønt at være i gang med den her udskiftning.

skaermbillede-2018-05-29-kl-18-28-39

Hvordan rydder man ud i sit skab:

  • Jeg har valgt tre gennemgående farver som jeg føler er dem jeg oftest rækker ud efter
    – Hvid og sort, fordi de altid er en god basic, og har en god dynamic, samt skaber “ro” i et outfit
    – Blå, fordi jeg elsker himmelblå, og synes det både er en sommer og en vinterfarve
  • Skrottet alot of clothes, altså alt det man køber fordi det er billigt og aldrig får brugt
  • Lagt og hængt det pænt og overskueligt i min garderobe, samt hængt alt det med farver hver for sig

skaermbillede-2018-05-29-kl-18-33-39Det skal lige siges, at jeg selvfølgelig ikke har skrottet alt det tøj som hverken er sort, hvidt eller blåt! Nogle af mine yndlingsitems er nemlig spraglede og farverige og dem kunne jeg aldrig skille mig af med, men mit gennemgående tema, er de tre farver.

Det gør mig glad at jeg synes det er overskueligt at udskifte i garderoben, tit synes jeg at det kan være sååå uoverskueligt, fordi som  jeg sagde sidst der er SÅ mange måder at være cool på, og nogle gange er én stil sygt fed på en person, men det betyder ikke altid at man bare skal tro at det så er det eneste rigtige, her må man være tro mod sig selv og mærke efter hvem man er i denne crazy modeverden, hvor alt lige pludselig er tilladt og print-on-print er moderne, puha, det var sgu nemmere da der var nogle klare regler og guidelines.

giphy

Nogle af de nye ting jeg har købt, har jeg købt fordi jeg synes de var nemme at både style ned og op, og fordi det er statement pieces, hvilket jeg synes jeg havde lidt brug for, for at føle at et outfit er gennemført.

Jeg har købt:

  • Nogle øreringe selvfølgelig i “guld”.
    Jeg synes det giver et cool, og mere “put-together”-look, når man har mange smykker i ørerne.
    Jeg sætter dem  sammen med mine chunky hoops fra Jane kønig.
    De kostede de ca 65,- Jeg skifter tit øreringe, og hader at man ikke kan fx svømme med dem i, derfor køber jeg ofte gerne nogle billigere øreringe, som man så kan købe igen hvis de går i stykker.

skaermbillede-2018-05-29-kl-18-47-10

Kan findes her

  • En hat, som jeg virkelig synes er fed, og et ægte statement-piece. Jeg forelskede mig i stylen på Thessy og Yiota, som jeg også fortalte om var min nye helt store inspo.

skaermbillede-2018-05-29-kl-19-05-30Kan findes her

  • Et par virkelig søde mules, som ikke er kommet med posten endnu, men som jeg glæder mig til at prøve!
    Jeg har længe gerne ville ride “mules”-bølgen, men en fake gucci med pels, er bare ikke lige moi.
    NU faldt jeg så endelig over de helt perfekte, på Boohoo til 126,-
    Jeg synes de passer perfekt ind i min garderobe.

skaermbillede-2018-05-29-kl-19-15-11

kan findes her

  • En virkelig fed overalls, som jeg allerede er så glad for. Jeg bruger den både med støvler og sneaks, fordi det giver et super fedt look, især med brune ben.
    Jeg digger virkelig overalls for tiden, og har tænkt mig at købe den hvide fra asos også, med lange ben, til de koldere måneder! Måske endda både i hvid og sort.skaermbillede-2018-05-29-kl-19-28-51kan findes her

Jeg har sørget for at stocke-up på masser af denim, både i nederdele, jakker og jeans, fordi det er noget jeg ikke kan få nok af, og som jeg synes går super til både støvler og seje sneaks.

Det var alt fra mig for i dag, jeg håber dette kan inspirere til at vi følger vores mavefornemmelse og iklæder os det vi har det aller bedst i, oftest kan man rocke hvad som helst så længe man er godt tilpas.

Tak fordi i læser med!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens lykkestund