Noget om at huske sin migtid

Juni-favoritter

Hej igen til jer der læser med, i mine not so frequently indlæg. Ét mål jeg har sat mig for juni, er at jeg ønsker at blogge oftere! Jeg elsker nemlig følelsen og den inspiration jeg føler når jeg skriver, men for tiden har jeg også travlt med så mange andre ting. Forhåbentlig er sabbatåret snart slut og inspirationsniveauet på 100% ihvertfald en gang om ugen.

Nå men dette bringer mig ihvertfald videre til dette indlæg, som handler om mine juni-favoritter! Nu har sommeren for alvor taget fat og det kræver altså særlig behandling af hår, hud og kroppen generelt!

Hver sommer nyder jeg at gøre lidt ekstra for mig selv, og køber altid lidt ekstra lækre cremer, gerne et helt sæt bestående af skrub, sæbe og creme fra The bodyshop, i år er jeg så heldig at være sponsoreret af The Bodyshop, og har derfor fået en masse lækre produkter foræret, skønt at blive forkælet på den måde. Men derfor er nogle af deres produkter altså også lynhurtigt blevet nogen af mine favoritter denne måned og sommer!

skaermbillede-2018-06-04-kl-19-59-48

Min første favorit, er min yndlingsshampoo, fra OGX som indeholder citron, der giver håret et virkelig lækkert sommerskær, og lysner det smule. Den dufter helt fantastisk, og jeg har brugt den hver sommer i tre år nu, så den minder mig altid om sommer og ferie.

 

skaermbillede-2018-06-04-kl-20-10-26

En anden favorit den her måned er, den lækreste coconut bodymist, fra The Bodyshop. Jeg bruger den både i håret og på kroppen. Den giver den lækreste duft af kokos, og giver mig virkelig sommervibes, jeg glæder mig til at bruge den på lækre bounty-strande i Thailand og på ferie med Jannik.

 

34484488_10212726594061491_5002108479893143552_n

Når det er så varmt udenfor er det virkelig vigtigt for mig at jeg ikke glemmer min hud, især i ansigtet fordi den gerne tørrer helt ud, og jeg har brugt nogle forskellige cremer, og natcremer, men har for nylig valgt at bruge en olie i stedet, og det synes jeg fungerer helt perfekt! Denne lækre faceoil fra Plaisir, holder min hud fugtig og giver lækker glød gennem hele dagen!

 

skaermbillede-2018-06-04-kl-20-26-13

Igen, jeg kan ikke sige det nok, så er det bare enormt vigtigt at man holder huden fugtet og frisk når det er varmt og tørt udenfor, jeg er især nødt til at fugte, fugte og atter fugte fordi jeg ellers får klø-anfald hver eneste gang jeg tager et bad. Til gengæld hader jeg virkelig at være fedtet ind i tykke og fede cremer som tager forevigt om at absorbere, derfor er den nye hurtigtabsorberende body-yogurt fra The Bodyshop, helt perfekt fordi den forsvinder ind på omkring 15 sekunder men giver masser af fugt hele dagen. Den er jeg virkelig blevet glad for og kommer til at bruge den hele sommeren.

 

34345944_10212726594701507_4226407854040416256_n

Stay hydrated, har vist været temaet i mine favoritter indtil videre, og hvorfor ikke bare blive ved det. Et lille beautytip herfra, lemonwater hver eneste dag. Jeg drikker tre glas hver morgen inden jeg starter min dag, det hjælper mig til at huske at drikke mere vand hele dagen og så føler jeg at jeg har gjort noget rigtig dejligt for mig selv. Derudover så elsker jeg smagen og
friskheden i citronen. Citron indeholder desuden lækre vitaminer, og styrker immunforsvaret.

skaermbillede-2018-06-04-kl-20-39-16
Den sidste favorit denne måned, er den smukkeste Daisykjole fra Resumé CPH, den har den smukkeste silhuet og pasform, og det fineste print. Jeg er helt forelsket, kjolen er Milles, men heldigvis for både hende og jeg har vi en rimelig ens tøjsmag og derfor nærmest 2 garderober, hvilket vi begge nyder ret godt af.
Jeg stylede kjolen med mine hvide chunkysneaks, min Malene Birger taske og min Baker boy hat fra Asos.

Tak fordi i læser med, kys Siv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at huske sin migtid