sunday blues

En god start på dagen

For tiden har jeg lidt svært ved at komme ud af sengen. Det bliver mørkere og mørkere udenfor, og det gør det altså liiidt sværere at stå ud af sengen om morgenen. Derudover er det, for mig, en ny hverdag, der lurer for enden af søvnen, hver dag og nogle gange når jeg vågner føler jeg mig bare enormt demotiveret, nok mest fordi jeg ikke bare kan stå op og gøre præcis det jeg plejer, men derimod skal op og være på overfor en masse nye mennesker, og oplevelser hver dag. Jeg hader at skrive det, men jeg håber at der er andre der kan relatere, og derfor kan bruge mit råd, og min nye morgenrutine til at føle sig mere motiverede om morgenen.

Når jeg vågner kan jeg næsten føle mig en smule deprimeret, sådan helt “jeg gider virkelig ikke” – men det er jo ikke helt rigtigt. Derfor er jeg begyndt hver eneste morgen at bruge 1-5 minutter på at tænke på alle de gode ting jeg skal i løbet af dagen. De små ting som jeg glæder mig til. At skulle drikke kaffe med veninder, at spise aftensmad med Jannik, frokost med studieveninderne, at tage min nye kjole på osv. Det hjælper mig at fokusere på de små gode ting.

Jeg tænder et stearinlys, dette gør mørket en hel del mere hyggeligt.

Sørger for at madpakken er lavet dagen, eller endda flere dage inden så jeg ikke behøver bekymre mig om det, samt har lagt tøj klar dagen inden så jeg bare kan hoppe i det uden at skulle spekulere.

Spiser sund morgenmad, og drikker en lækker kop kaffe! – kaffen er vigtig, og jeg sørger for at have tid til at nyde den!

Dette giver mig et rigtig dejligt fokus hele dagen, fordi jeg fra start får fokuseret på alle de dejlige ting jeg skal og har i min hverdag, og dette hjælper motivationen til at blive helt i top!

Jeg håber jeg kan inspirerer alle til at give sig selv en lidt bedre start på dagen

// Sivsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sunday blues