Hvad jeg har på min pakkeliste til Paris og en anden slags liste

Godt med glimmer

 

skaermbillede-2018-04-17-kl-22-32-33Jeg er for tiden helt vild med forskellige accessories, og jeg elsker det udtryk man kan skabe med forskellige smykker, klemmer, og andre funky items, som jo egentlig skal være et supplement til et outfit, men som ofte, for mig, kan være det der “skaber” et helt outfit!

Lige for tiden er der lidt forskellige ting, der trender meget og som kan ses overalt på de sociale medier! Et lille tørklæde om halsen, guldsmykker i forskellige længder, glimmerstrømper osv. og jeg elsker virkelig at lege med det og at finde inspiration på fx. Instagram.

Personligt er jeg bare helt vild med de ting som stikker lidt af og endda måske er lidt, kiksede.. men på den fede måde jo. “Plastic fantastic”, kalder Mille det, og det synes jeg er den helt perfekte betegnelse, fordi det har sådan en lidt 90’s Vibe.

Mille har længe haft en forkærlighed for klemmer til håret, og jeg har endelig forstået det og er begyndt at synes det er vildt cool, jeg har selv “investeret” i en helt tourquise-glimmer klemme fra “Pico”, som virkelig skaber blikfang i et basic outfit. Så cool.

Et andet item jeg er blevet endnu mere vild med, er det lille halstørklæde. Især fordi det er så alsidigt, jeg bruger det både om halsen, på min taske, i håret og en gang i mellem som bælte, hvis det er langt nok. Det giver sådan et cool finish at man har noget der flagrer lidt, og om halsen giver det mig vilde Grease vibes, hvilket jeg er helt vild med.

Jeg viser her nogle billeder der inspirerer mig meget, til at bruge accessories noget mere i min hverdag.

skaermbillede-2018-04-17-kl-22-11-41

Nu er foråret endelig på vej, og jeg har købt mig de fedeste sneaks, Nike Air Monarch, som jeg bare virkelig glæder mig til at have på til fine blomsterstrømper, brune ben og flagrende silhuetter. Sommeren 18, kommer for mig til at handle en del mere om de små ting, petitesserne så at sige, og om at have det rigtig godt med mig selv hver eneste dag, og jeg tror at disse små fixe ting kan hjælpe mig med dette.

Til sidst vil jeg lige tilføje et par gode hints til hvor jeg især vil købe mine accessories i fremtiden.

  • Pico, har fine glimmertrømper, smykker og især hårspænder
  • Topshop, har mange fine strømper, også nogle lidt mere sporty/cool
  • Na-kd, har simpelthen så mange finde smykker, og accessories generelt

Jeg håber det kunne bruges!

// De kærligste hilsner Siv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg har på min pakkeliste til Paris og en anden slags liste