Top 9 boligfund på en fredag

Hverdagsfin

Hej igen.

Uha det er noget tid siden, jeg fik introduceret mig selv.

Jeg har haft alt for travlt den sidste uge. Med arbejde og optagelsesprøve, men nu er jeg endelig tilfreds, og uendeligt lettet over at være færdig.

I sidste uge gjorde jeg et af mine hidtil fineste køb. En kjole jeg har sukket over lige siden sidste sommer. Dengang synes jeg at 1300,- var lidt pricy for en, næsten gulvlang, helt igennem leopardmønstret kjole. Fordi hvor tit bruger man egentlig sådan en?? MEGET, viser det sig. Nu er den nemlig min, efter at have været udsolgt i månedsvis.

Og jo, den er “lidt” for meget. Men så alligevel ikke, fordi jeg elsker at være tirsdagsfin, og lægger ofte en “jeg-skal-lige-på-tanken-makeup”. Fordi jeg bare elsker at føle mig fin. Og det må man gerne, synes jeg ihvertfald.

For mig handler det nok egentlig om at jeg bare elsker at lægge makeup og at “klæde mig ud”, men det er også gerne på de her hverdagsdage, at jeg får prøvet nogle ting af. Nogle gange fungerer det, andre gange, not so much! Men så ved man det ihvertfald inden man står i en akavet situation og føler sig helt forkert. For der er bare ikke noget værre.

Min pointe her er nok egentlig, at hvis man forelsker sig hovedkuls i noget, men man ikke ved om det er “for fint” så køb det alligevel og tag sneaks på. Man må gerne være lidt mandagsfin.

Og så til den anden pointe, jeg er bare rigtig glad for min nye kjole, som jeg styler med mine super cool hvide sneaks fra Bronx, og min cool læderjakke. Det cooler sådan lidt det hele lidt ned, og bringer mig lidt tættere på min comfortzone i forhold til hverdagsfinhed.

skaermbillede-2018-03-31-kl-21-00-22

skaermbillede-2018-03-31-kl-21-00-43

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 9 boligfund på en fredag