Summer essentials

Et indlæg om ny inspiration, positive tanker og glæden ved at være ung

Hey!

Jeg er egentlig ved at være godt gammeldags træt af min garderobe. For tiden føler jeg at jeg køber tøj fordi jeg bliver inspireret af medier, altså instagram, tv og ugeblade her især Costume som jeg får hver eneste måned og læser som var det biblen, ikke at jeg læser helt vildt meget i biblen, men altså.. Jeg bliver inspireret her og der og alle vegne, og har simpelthen haft så svært ved at finde ud af hvem JEG er, i alle de her mange mange fede styles, fordi der er så meget at “vælge imellem”. Hvem er jeg så? jamen det er sgu lige det. Det er ikke bare lige sådan at finde ud af.

For mig er mode og tøj og stil, bare en stor og vigtig ting og derfor tror jeg også nemt at jeg bliver en smule (læs: Virkelig fucking meget) forvirret over hvad jeg skal gøre af mig selv, når der bare er så mange fede styles på markedet. Gud hvor er det forvirrende. Især fordi jeg følger rigtig meget med på youtube og på instagram, hvor jeg ofte synes at der er nogle helt andre vibes end der er i fx Elle, eller Costume.

skaermbillede-2018-05-19-kl-23-44-09

Derfor kan jeg virkelig blive træt når jeg kigger ind i mit skab. Ikke fordi jeg er træt af det jeg ejer, men fordi jeg bliver træææææt af alle de forskellige styles jeg ejer, alle cool på hver deres måde, bestemt, men måske ikke altid lige.. mig?

For tiden bliver jeg især inspireret af pigerne bag det Australske Sabo Skirt, Thessy og Yiota, som jeg både følger på instagram og YT. Egentlig er Sabo Skirt et super-babe univers, med masser af gingham, linned, off-the shoulder toppe og bare sommer sommer sommer, hvilket jo i sig selv altid er nemt at blive inspireret og “infatuated” af, men jeg bliver især inspireret af DEM, deres rejse fra blog til superbrand, og deres tøj- og livsstil.

skaermbillede-2018-05-20-kl-00-00-16Når jeg bliver inspireret af disse to, tror jeg også det handler om at de har været tro mod sig selv og vidst hvad de ville med det de kunne, haft en shopping-addiction og ud fra den skabt sig et “imperium”, fuck hvis det ikke er inspirerende, hvad er så? Her kommer så mit næste dilemma, hvordan fanden bliver man så sej? Og har man tid til at se “Friends” hvis man skal gøre det samme?? Er jeg en doven skid der kun vil ligge på sofaen? hvorfor har jeg ikke styr på mit liv? min stil? ååååh ROD ROD OG MERE ROD. Jeg kan blive så træt.

Mit problem er at jeg ikke ved hvad jeg vil, og/eller at jeg vil det hele? Jeg vil både følge de trends jeg ser herhjemme, den skandinavisk cool, minimalistiske mode. Men jeg vil også gerne især kigge Australiens vej og blive inspireret af de trends man ser der, med måske mindre fokus på kvalitet, men mere fokus på at turde rykke lidt ved rammerne og at turde bruge nogle vildere accessories osv. men samtidig holde det simpelt. For mig handler det nok egentlig om at jeg ikke har fundet min helt personlige stil endnu og at jeg altid tænker over hvad andre tænker om mig, hvis jeg turde slippe dette og bare følge min mavefornemmelse, måske der ville være mindre rodet så?

skaermbillede-2018-05-20-kl-17-05-07

Jeg er blevet enig med mig selv om at jeg vil prøve at være tro mod mig selv, jeg vil føle efter om det er MIN STIL, og om det er MIG når jeg køber noget, jeg vil ikke være bange for at tage en hat på, eller nogle bittesmå solbriller, hvis jeg synes det er cool, så er det min personlige stil og så må alle andre synes hvad de vil, who even cares.

Jeg er blevet enig med mig selv om at hver gang jeg tænker, “hvorfor er jeg ikke så sej?”, “Jeg kan ikke gøre det”. “Der er jo altid nogen der kan gøre det bedre end jeg”.. og ting som disse, vil jeg stoppe et øjeblik, smide kuglepennen fra mig og tænke, STOP du er fucking god nok, og du kan GODT.

Jeg er kun 21 år, jeg har masser af tid til at finde ud af hvem JEG er, og hvad jeg KAN. Man kan sgu ikke vide alting på en gang, men hvis man altid prøver at fortælle folk det de gerne vil høre, eller vise dem det de gerne vil se, og ikke være tro mod sig selv så bliver det alligevel aldrig til noget godt. Sry sis.

Min garderobe skal afspejle mig, og det er sgu okay at blive inspireret af andre. Jeg er allerede begyndt at sortere ud i min garderobe, farvekoordinere og købe nye items som jeg synes passer ind i den “æstetik” jeg gerne vil have i mit klædeskab. Jeg glæder mig til at se om jeg får et bedre overblik med tiden, og føler at jeg endelig har fundet min personlige stil.

 

skaermbillede-2018-05-20-kl-17-14-23

TAK fordi i gad at læse med, jeg har i dette indlæg brugt alt for mange udråbstegn og capslock var mig en nær ven, men nogle gange har jeg bare brug for at råbe JEG 1000 gange før JEG fatter at det er mig jeg taler til.

Jeg tror jeg vil lave et follow-up på dette indlæg om hvordan jeg har tænkt mig at holde hovedet koldt når jeg shopper, at købe ting der vil gå godt sammen med de andre elske-items jeg har, og hvordan jeg vil forsøge at holde mig til en enkelt æstetik i mit klædeskab.

skaermbillede-2018-05-20-kl-17-06-23

 

Kærlig hilsen Siv

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer essentials