Jubiii, vi skal til Thailand!

Ugens lykkestund

Hej I skønne sommermennesker <3

Jeg skriver på vegne af os begge to når jeg udsender dette indlæg. Vi var nemlig så heldige at få to armbånd til Silkeborgs light festival version; Hede Rytmer. For intet mindre end 100 kr hver fik vi adgang til lørdagens program på festpladsen. Vejret var jo helt eminent til et arrangement som dette, så vi havde faktisk ikke engang medbragt jakker (!!). Dét i sig selv siger jo en hel del. Vi var i totalt spontanfesthumør! Ikke mindst fordi vi jo slet ikke havde regnet med at vi skulle afsted, men somme tider står universet og stjernerne det rette sted, og så sker der bare ting og sager. Denne gang helt klart i vores favør! Den fik ikke for lidt af kolde specialøl (vi drak ‘Anarkisten’ med rabarbernoter, og wooow den var så god! 10/10 herfra), masser af friskpresset vodka juice og så fik vi da også lige en herre god pita, så vi kunne holde væskerne godt indenbors.

Stemningen var bare i top, og vi er bare så skide gode til at være i hinandens selskab. Det kunne simpelthen ikke være bedre. Musikken var også ganske udemærket, selvom de to grupper jeg aller helst ville høre, lige netop var dem, jeg ikke hørte. Men sådan er det vidst bare nogle gange, og til gengæld blev vores ører fyldt med tonerne af god musik fra Shaka Loveless og Aqua – the good old. Aftenen står helt klart øverst på listen af gode minder. Ofte er det bare det uplanlagte der ender med at være det, som man husker aller bedst. Så skål for spontane sommeraftener og kolde anarkist øl med rabarber!

Trætte søndagskys fra Mille

jpeg-billede-6889f5e88ed7-8Jeg ved ikke hvor tilfreds jeg synes han ser ud, ham i baggrunden. Måske syntes han at vi fyldte oppe i baren, eller også syntes han at Siv havde noget virkelig pænt hår. Begge dele er vel mulige scenarier!

jpeg-billede-6889f5e88ed7-7 SKÅL Shaka og Silkeborg <3

jpeg-billede-6889f5e88ed7-5Er det lovligt at have så pænt hår??

Processed with VSCO with ke1 presetTo styks glade sommerpiger med adgangsgivende armbånd til lørdagens Hede Rytmer 2018 wup wup!

jpeg-billede-6889f5e88ed7-6På vej til at tage dumme beslutninger og ødelægge leveren lidt <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii, vi skal til Thailand!