Postkort fra Kreta

5 fine sommerfund

Hej igen derude!

Jeg er i et vildt humør for tiden, jeg har nemlig meget at glæde mig over! Jeg er optaget på drømmestudie, jeg skal rejse med min aller bedste veninde om blot 14 dage, og så er jeg også blevet inviteret til Thailand igen til jul, med min søde svigerfamilie, jamen det kan man da ikke andet end blive helt sommerkulret af.

Nu venter studiestart og lange skoledage forude for mange, og jeg kan ikke beskrive hvor sindssygt meget jeg glæder mig!! Sabbatåret har ikke kun været liv og glade dage, hvilket jeg er sikker på gør sig gældende for mange. Det er i høj grad en tid hvor man skal finde ud af hvem man er, og hvad man kan og skal med sit liv, hvis det ikke er skræmmende så ved jeg ikke hvad er!
For mig var det på mange måder det mest skræmmende år i mit liv, og hele vinteren var jeg præget af tanker, stress og angst som gjorde det svært at være tilstedeværende og endnu svære at nyde livet, sådan som jeg havde regnet med, at man gjorde det i et sabbatår!
Et lille sidespring fra hvad dette indlæg egentlig skal handle om, men jeg synes alligevel også at det er virkelig vigtigt for mig at pointere. Sabbatår er fucking svært, det er svært at finde et job hvis man ikke gider være kassedame i netto, det er svært at vælge uddannelse og det er endnu svære at finde ud af hvem man er, når man ikke er omringet af mennesker der bekræfter én og opmuntre én hver eneste dag.

Jeg håber at alle nyudklækkede studenter får et sabbatår to remember, får rejst, festet og arbejdet hårdt! Det har jeg selv gjort den sidste halvdel og det har været skønt. Nu venter en måneds rejse med Mille forude og ikke mindst studiestart! Jeg kan simpelthen ikke vente til jeg tager hul på et helt nyt kapitel!

Okay okay, det lille sidespring blev til et stort sidespring! Men nu skal vi til det!

Jeg har i anledning af studiestart, og sabbatårsstart samlet mig en lille bunke favoritter, som ville være fantastiske at gå ind i et nyt år med, som er lette at style og som bare kan været et godt statement piece de dage hvor man ikke ved hvad man skal have på.

  1. Denne smukke kjole fra Y.A.S, forelskede jeg mig i for nogle uger siden, på Instagram, og har tænkt på den lige siden! Den koster 600,- og kunne være vildt cool både med hvide chunkysneaks, altså dresse den helt ned og gøre den super casual, eller med sorte støvler og læderjakke.

Shop her

2. Den hvide denim Dungaree, altså, hvis i har fulgt med i tidligere indlæg så ved i efterhånden at jeg er en sucker for overalls, og jeg synes de er så nemme at style fordi de faktisk bare er et outfit i sig selv, style med Converse eller et par Adidas og en basic tee, Wupti det perfekte outfit!

Shop her

3. Strå-tasken, den er faktisk overalt for tiden på instagram, og man kan næsten ikke undgå at elske den! Den er helt perfekt hertil sommer, og udsender lidt boheme-vibes som jeg er vild med for tiden. Den er let at style fordi den kan tilføje noget nyt til et basic outfit, og kan samtidig gøre et outfit meget mere gennemført fordi den er så speciel, og cool.

Shop her

 

4. Det gode vejr har jo taget sit greb om Danmark, og det skal fejres med endnu en kjole. Jeg er, som sagt, vild med “boheme”-stilen for tiden, altså hvide blonder, lange kjoler, flæser osv, stylet med at par chunky-støvler, hat og læderjakke, og ja måske strå-tasken. Jeg har forelsket mig i denne hvide kjole fra HM, som jeg synes er helt vildt smuk, den koster 700,- i hvid, men er faktisk på halv pris i blå, som jeg synes er ligeså fin!

Shop her

5. Når man skal starte i skole er det rart at have nogle “basic”-items som man elsker at bruge, man kan style som man vil og som er nemme bare at hoppe i. Derfor har jeg kastet min kærlighed på en blå denim-nederdel fra Tiger Of Sweden. Det er for mig et item i garderoben, som er nemt at hive frem og style med forskellige toppe og sko, og som kan have mange forskellige udtryk derefter. Jeg har faktisk allerede investeret i denne, og har allerede brugt den rigtig rigtig meget fordi den bare er enormt lækker at have på og man kan mærke at kvaliteten er i top. Jeg vil dog sige at hvis man ikke ønsker at bruge 1200,- på én nederdel, har highstreet butikker som Zara og Na-kd fine alternativer til gode denim fund, især på Na-kd kan man finde deconstructed Levis.

Jeg kunne ikke finde præcis den nederdel jeg har købt, men any denimnederdel kan bruges og er et must i sommergarderoben.

Shop her

Det var altså 5 bud fra mig, på hvilke styles der er perfekte at have i garderoben når skole -eller sabbatåret starter!

// Siv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Kreta