Dagens brøler

Juleevent i sigte

Åh, ja. Dét her sker; min veninde Cathrine (I kommer hun til at høre hende omtalt som Tulle fremover, så vi lige er helt med) har netop meldt os til det her juleevent hos The Day Studios i Skanderborg, hvor de har stablet arrangementet på benene sammen med bloggeren Sabinas Verden. Jeg glæder mig helt fjollet meget til at bade i duften af gran, eucalyptus, gløgg og kanel. Det bliver med garanti en aften fyldt med ro, hygge, kreativitet og vidunderlige duftkombinationer, som jeg sætter sådan pris på. Vi skal lave kranse og små julekort, spise æbleskiver en masse og drikke lige præcis nok gløgg til, at man stadig kan køre forsvarligt fra julestuen når arrangementet når sin ende.

Jeg elsker julen, hele december er én lang fest for mit vedkommen. Jeg husker aldrig at have været blevet skuffet. Ikke engang da jeg arbejdede mig selv i laser sidste år som butiksmedarbejder I Buksecompagniet (er du vimmer, der er meget at se til af gaveræs og stressede kunder). I år bliver på en måde også helt særlig, for det bliver nok den sidste december, hvor jeg er plantet på Spættevej hele måneden ud – næste år befinder jeg mig (forhåbentlig) i en lejlighed i Esbjerg med eksamensangst og store skriftlige opgaver, eller hvem ved; måske i fuld sving med at tage imod en lille bebs? De siger jo, at indenfor det første år som jordemoderstuderende, når man at tage imod det første barn. Vildt, ikke?

Men for nu vil jeg fortsætte med at se frem til denne juledag, som kommer til at kickstarte julemåneden for mig for alvor. Det bliver SKØØØØNT.

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens brøler