Bonjour de Paris pt. 2

The big bangs theory

skaermbillede-2018-05-18-kl-14-40-03Er pandehår ikke en af sommerens mest dominerende hårtendenser i år? Jeg har i hvert fald lagt mærke til utallige unge smukke kvinder på gaderne i bl.a. Silkeborg, der har ladet håret klippe i forskellige afskygninger og versioner af det super cool 70’er pandehår. For det er virkelig en kæmpe 70’er-hentydning når pandehåret får lov at være liiiidt for langt og tilfældigt! De helt store instagrammere har helt sikkert også haft en enorm indflydelse på denne trend, og her mener jeg specielt personer som den svenske blogger/youtuber Matilda Djerf (@matildadjerf), som er en kæmpe inspiration for mig når det kommer til hairstyles og kropspositivisme. Vigtig person i min feed 😉

     I går tog jeg et smut forbi min frisør for at få opfrisket mit eget pandehår lidt. Det trængte til en kærlig hånd, da jeg især synes at pandehåret alt for hurtigt kan stikke helt af, når det vokser så hurtigt som mit det gør. Jeg er super glad for resultatet, jeg føler at det er meget mere sommerligt end det var sidst, hvor det fik lov at være noget længere til at starte med. Det eneste minus ved at vælge at hoppe med på pandehårstrenden er, at det kræver noget mere tid og opmærksomhed, end hvis man bare har almindeligt langt hår. Måden jeg bedst får bugt med mit er, at jeg hver morgen gør det vådt (enten ved at tage et bad, eller simpelthen gøre det vådt ved håndvasken). Derefter føntørrer jeg det; på den måde får det meget mere volumen, end hvis det bare lufttørrer. SMART. Slutteligt sørger jeg for at give hele mit hår en ordentlig omgang med min yndlings saltvandsspray fra Ingredien – et plus er også at denne saltvandsspray er svanemærket og med omtanke for miljøet – ligesom den frisør jeg altid går til også er miljøvenlig. Det synes jeg er så vigtigt at have i baghovedet, når man gør hverdagsting som fx at tage til frisør. Det er i hvert fald et kæmpe plus for mig!

skaermbillede-2018-05-18-kl-14-40-15 En anden instagrammer/youtuber, som jeg også synes har et vildt stærkt pandehårsgame er hollandske Rianne Meijer (@rianne.meijer). Hendes er dog vokset væsentligt ud, men ikke desto mindre finder jeg stor inspiration i hendes gamle billeder på hendes feed, når jeg leder efter pandehårsinspo. Og derudover er hun helt sikkert også et kig værd, på trods af at hun ikke længere har pandehår som på ovenstående billeder!

skaermbillede-2018-05-18-kl-14-40-24Jeg synes sagtens at man kan trække denne trend hele vejen til Frankrig. Jeg synes der er noget skødesløst og lækkert over looket, og af en eller anden grund synes jeg, at det forener sig meget godt med et look a la parisienne. Jane Birkin er måske britisk, men ikke desto mindre bærer hun stadig en temmelig fransk vibe over sig, som jeg ved, jeg ikke er ene om at mene. Caroline de Maigret er også et fantastisk bud på, at denne trend har mange assosiationer til det franske. Lækkert, bare lækkert.

Kunne du finde på at hoppe med på pandehårstrenden? Eller måske er du det allerede?

God pinseferie <3

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonjour de Paris pt. 2