Mine bedste råd når det kommer til at forkæle sig selv

5 ting man kan lave, når man ikke har andet bedre at give sig til

Lave en kop te, måske endda en hel kande, hvis man virkelig trænger (og det gør man jo..somme tider) Jeg kan anbefale Pickwick’s lakridste til de dage, hvor man har en sød tand. Jeg kan anbefale Yogi Tea’s women’s tea, når man virkelig skal forkæle sig selv og måske befinder man sig i en filosoferende og meditativ stemning og så er den altså bare virkelig god og behjælpelig<3 Slutteligt vil jeg anbefale Pukka’s night time te, som er min yndlingste når jeg er træt og bare har allermest lyst til at hoppe langt under dynen med en bog og en masse stearinlys tændt. Den er især god på en stormfuld, halvmørk og regnende dag (som det er i dag).

Bestille en tid ved frisøren er bare altid en god idé. Jeg er stor tilhænger af forandringer på hårfronten og i dag skal jeg netop indfri denne lust I’ve got, haha. Jeg har det oftest med at gøre det på de dage, hvor jeg keder mig og trænger til at der skal ske noget nyt. Dagen bliver bare altid så god efter en klipning (især når frisøren tilbyder hårvask og dertilhørende hårbundsmassage – og det siger man jo selvfølgelig jatak til!)

Binge watch! Jeg har så mange gode serier så du kan bare komme igang med at se noget relevant og pissehamrende godt tv: den nye sæson af Gift ved Første Blik er netop nu i fuld gang, og hvis de fire afsnit der indtil videre er blevet vist på DR (<3) ryger alt for hurtigt ned, så kan du med fordel gå igang med de foregående sæsoner, for jeg LOVER dig – det er brændgodt TV! Luksusfælden, Esben og Peters seneste kreation I Kina går det godt og så selvfølgelig den nye serie på TV3 Hånd i Hånd – yes mand, det er fandme også værd at se. Åh, glæder mig allerede til at det næste afsnit kommer ud på torsdag. Og nu til det mere alvorlige, hvor der virkelig også kan binge watches: The Handmaid’s Tale, Vikings, Grey’s Anatomy, Stranger Things og sidst men ikke mindst Sex And The City (ja, den skal jo nævnes). Jeg selv har lige været igennem de to tilgængelige sæsoner af Handmaid’s Tale og hoooold nu op, det er uden sammenligning den sygeste serie jeg hidtil har set. SE DEN og glem alle de andre serier jeg lige har nævnt, start med den og skriv til mig hvad du synes! Har det vildeste behov for at snakke med nogen om det her, haha.

Giv dig i kast med en omrokering af værelset, stuen (what so ever) og oplev hvordan et rum pludselig kan syne helt anderledes og give nyt pust og liv til hverdagen. Det er bare altid mega lækkert med lidt forandring i ens vante omgivelser. Jeg selv har for eksempel lige byttet rundt på plakaterne i mine rammer på mit værelse, og det giver allerede væggen et helt nyt udtryk. Lækkert!

Hør på andre folks tanker, stemmer, latter og gråd i form af alverdens podcasts der ligger på iTunes, podcast-appen eller hvor du ellers finder dine podcasts. Det er så hyggeligt at dykke ned i en samtale, en tankestrøm eller noget helt tredje, uden selv at tage del i det, men bare ligge og lytte og tage imod. Jeg har personligt aldrig hørt så meget podcast som jeg gjorde, da Siv og jeg befandt os i Asien. Nu er jeg gået lidt mere fra det igen, men så snart jeg finder høretelefonerne frem og giver mig i kast med en af mine yndlings, så er der altså intet der kan stoppe mig igen. Hør Fries Before Guys, Tårekanalen, Tue og Tonys TV-klub (den med gift ved første blik er fandme god hvis man ser afsnittene inden en ny episode, men okay giver nok sig selv jo), My Favorite Murder og Alt er Nu.

God fornøjelse!

-Mille<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste råd når det kommer til at forkæle sig selv