Godt med glimmer

Længslernes endelige ophør

skaermbillede-2018-04-19-kl-10-47-31 jpeg-billede-4de820811c3e-3

Disse billeder er allerede et par dage gamle, og fra før vejret sådan virkelig forstod ordet sommer i alvorens forstand. Jeg bar dette lette og luftige outfit forleden, hvor graderne var tocifrede (!!) og solen skinnede fra sin bedste side. I dag vil det seriøst være alt for varm med strømpebukser under skørterne, og i må derfor forstå, at de følgende billeder er fra en forårsdag, der trods en smule kølig brise stadig var i forårets tegn. I dag står dagen i intet mindre end SOMMERENS tegn! og jeg er ovenud lykkelig for, at det endda også er min ugentlige fridag. Seriøst, hvor heldig har man lige lov at være?

Jeg ville alligevel ikke helt snyde Jer for billederne, for selvom de er fra i tirsdags, så synes jeg stadig at de var værd at putte på bloggen. Det er nemlig, for mit vedkommen, det første forårssæt jeg i år er hoppet i. Dét er da værd at mindes! Indtil nu synes jeg nemlig, at det har været lige køligt nok til at hoppe i de lettere outfits, men man må sige at det danske vejr endelig viser sig fra sin rigtig gode side og tillader os piger at være florlette i vores påklædning for en gangs skyld. Not bad, not bad at all.

skaermbillede-2018-04-19-kl-10-49-50Yes, I am aware of… at jeg ikke just skjuler mine nye smykker fra Anni Lu på mine billeder her, haha. Men de er bare så fine og elegante! Bær over med mig: Det bliver ikke det sidste i ser til dem kan jeg ligeså godt afsløre. 

jpeg-billede-4de820811c3e-8 De fineste og mest skødesløse blomster på en forårsdag med nymalet væg på min dejlige arbejdsplads. Hvad mere er der at bede om? 

skaermbillede-2018-04-19-kl-10-48-22 jpeg-billede-4de820811c3e-2

Skjorte/Norr Nederdel/Y.A.S Sneaks/Adidas Taske/Kenzina Silketørklæde/Notes du Nord Smykker/Anni Lu og Jane Kønig

Jeg har for nyligt også købt et par Adidas Akryn sneaks i boost-serien. Faktisk den første boost model, der er lavet til det kvindelige køn only. (Lol, det må være en arbejdsskade kan man vel kalde det, haha) Men ikke desto mindre er det virkelig lækre og SÅ nice! Kendall Jenner er frontfigur for denne model, og det er i øvrigt nogle ret fede billeder der er skudt i forbindelse med lanceringen. I kan lige kaste et hurtigt blik på dem her hvis det lyster!

God sommerdag til Jer der læser med! Husk solcremen i dag og få så stængerne frem <3

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt med glimmer