Drinksaften, avocado-madder og endeløse snakke

My past week…

skaermbillede-2018-03-18-kl-13-51-51I den sidste uge har jeg især haft brug for Mille-tid. Jeg ved egentlig ikke helt nøjagtigt selv hvorfor. Men jeg har bare kunne mærke, at det har været det mest essentielle for mig i løbet af denne uge; at være alene, mig selv og fri. Jeg har arbejdet en del, og jeg synes det har været nogle lange dage i denne uge. Det skyldes nok mest af alt at jeg har stået alene i sneaks -butikken, og der kan tiden somme tider føles ekstra lang. Specielt jo fordi man er der alene en hel dag ad gangen. Derfor har jeg lagt ekstra vægt på at nyde den fritid jeg trods alt har haft. Den har blandt andet stået på en omgang “treat-yo-self”, hvor jeg har pakket hele min krop ind i mine yndlingscremer og dufte, drukket urimelige mængder te og spist afsindigt meget mango og pomelo nu hvor jeg tænker over det, haha. Derudover har jeg brugt denne uges fridag helt i Odense, hvor jeg besøgte min kære veninde, som flyttede derover med sin kæreste i sommers. Det er altid så dejligt at se hende i ny og næ. Jeg nyder virkelig når tiden endelig er til at ses. Ovenstående billede til højre er fra deres street food i Odense.

skaermbillede-2018-03-18-kl-13-50-33Jeg har nydt, nydt, nydt min fridag i dag (og fortsætter i øvrigt rydningen fuldt ud endnu), jeg har læst i min pæneste bog jeg ejer “Kvindernes Decamoron”, som jeg snart er færdig med og fuldt ud kan give mine varmeste anbefalinger til! Jeg er hoppet i 100% afslapningstøj; velour track pants fra Adidas og min lækre strik fra Gestuz. (For ikke at nævne at jeg også er hoppet under dynen, har åbnet vinduet til den friske forårsluft og lavet en liste over ting jeg skal huske at have med til Paris i næste måned) <- Paris skal I nok høre mere om, men det fortjener et indlæg for sig.

skaermbillede-2018-03-18-kl-13-48-32Ovenstående billeder er henholdsvis fra Odense og en af mine hverdagsmorgener hos min kæreste inden arbejde. Jeg kunne ikke nænne ikke at tage et billede af det fine morgenlys og de endnu finere liljer på sofabordet – selvfølgelig med min obligatoriske morgenkaffe i hånden. Rigtigt insta-potential 😉 Det andet billede er som sagt fra Odense, hvor jeg befandt mig i onsdags med Josephine. Der var så pænt, lyst og forårsagtigt for en stund, og så var bygningen bare for pæn at lade passere.

Håber også Jeres uge har været en god af slagsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drinksaften, avocado-madder og endeløse snakke