The big bangs theory

Coolest kicks in town

Hey!

Som i nok ved har jeg for ikke så længe siden købt mig, efter min mening, de cooleste sneaks fra Nike. Jeg er helt vild med de her chunky, “dadsneaks” og synes de giver et rigtig cool, old school-ish look til ethvert outfit, både jeans og kjoler.

Jeg havde i lang tid kigget meget på de balenciaga sneaks der pryder min, og sikkert alle andres, instagram. Dog ved jeg at min bankdame, altså min kæreste, ikke ville synes, at det var den bedste idé at bruge flere tusind kroner på et par sneakers.

Derfor var det helt perfekt da Mille tippede mig om den her fra Nike, som kostede 450,- hvilket jeg synes næsten var godt til at være sandt. Den var dog også lidt af en kamp at få fat i, men heldigvis fandt jeg et par på Zalando, og hvis man er heldig kan man måske finde den derinde en gang imellem.

Men fordi jeg i en længere periode har holdt øje med de her sneaks, har jeg faktisk lavet mig en lille samling. En meget budgetvenlig, og easy accessible samling. Jeg viser lige et par af de sneaks jeg har udset mig og som ville være perfekte til sommerens mange fester og festivaller.

sko

nr 1: Bianco 599,-  nr 2: Bronx 999,- nr 3: Zara 449,- nr 4: Bronx 999,- nr 5: Topshop ca. 350,-

Mange af dem kommer også i mange forskellige super fede farver som er værd at tage et kig på

Lidt inspiration til hvor cool en chunky sneaks kan styles

The pricey sneak:

skaermbillede-2018-05-19-kl-17-55-54

The affordable sneak

skaermbillede-2018-05-19-kl-17-47-12

Noget jeg altid skal huske mig selv på er hvor hurtigt, highstreet kæderne opfanger trends og hvor nemt det er at finde et dupe for fx sneaks, smykker og tøj. Hvis man er villig til at gå på kompromis med brand og sikkert også kvalitet, er det altså ofte muligt at finde en billigere version, som i mange tilfælde kan være et ligeså godt køb, som det man i første omgang kaster sin kærlighed på.

Kærlig hilsen Siv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The big bangs theory