Hverdagsfin

New Crush

c6b9c51a-708e-4ed6-bafc-84f330662159

90’er løbeskoene, NB’s, 990’eren eller bloggerskoén. Kært barn har mange navne. Og nu er disse blevet en del af min skosamling, der måned for måned hober sig op op op. Jeg må indrømme at denne sneak ikke er min umiddelbare våde sneakers drøm. Ikke desto mindre har jeg investeret jeg-ved-ikke-hvor-mange-hårdt-tjente-kroner-og-øre i et par inden de blev helt udsolgte i butikken. Jeg snuppede faktisk det sidste par i pigernes størrelser for at det ikke skal være løgn. (Heldigvis i min egen størrelse også, kæmpe plus ikke?)

Jeg fornemmer allerede en hvis glæde og jeg indrømmer også gerne, at jeg næsten ikke kan nænne at tage dem af på trods af, at jeg har hjemmesøndag, seriesøndag og kærestesøndag i dag, som alle indebærer at jeg ikke skal udenfor en dør. Åh vejret er nu engang helt fantastisk og forårsfornemmelserne vælter ind af vinduerne i takt med solens stråler, så måske dagen i dag ikke helt skal foregå indenfor alligevel. Jeg tror jeg spørger Kalle om han vil gå en tur med mig og Holly (og mine nye sko)…

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsfin