Et indlæg om ny inspiration, positive tanker og glæden ved at være ung

Outfit detaljer på en mandag

Hola alle Jer, der er så søde at læse med!

I skal ikke snydes for mit outfit fra i fredags, hvor jeg havde tilkæmpet mig en fridag fra mit arbejde. Faktisk er dette fra om aftenen, da jeg tog hjem for at besøge Sivsen inde i Silkeborg. Vejret har bare været så skønt så skønt altså, jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring! I øvrigt vil jeg også lige annoncere en glædelig nyhed; jeg har jo besluttet mig for, at jeg vil læse til jordemoder såfremt jeg kommer ind. Og i onsdags fik jeg endelig søgt ind på optagelse. Det er vel et skridt, der er vigtigt i min rejse for at opnå min drøm, tænker jeg. Om jeg kommer ind er så en helt anden sag. Jeg ligger nemlig lige på grænsen, og da jeg kun har mine karakterer at søge ind med, så er det altså det eneste afgørende for, om jeg kommer ind i år eller ej. Men jeg synes alligevel det er ret stort og mindesværdigt at jeg har fået søgt ind. Kryds fingre for mig, så er i dæleme søde!

 jpeg-billede-2d8b57a7a69d-2jpeg-billede-2d8b57a7a69d-6jpeg-billede-2d8b57a7a69d-3jpeg-billede-2d8b57a7a69d-4jpeg-billede-2d8b57a7a69d-5Kjole: Gestuz Sandaler: Birkenstock 

/Mille

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indlæg om ny inspiration, positive tanker og glæden ved at være ung