Oh, those summer days

En snak om uddannelse

Jeg ville ønske at jeg kunne give et mere nuanceret og dokumenteret svar på hele spørgsmålet om valg af uddannelse. Sådan “du skal bare gøre det, det og det så vil det være det rette valg du til sidst står med”. Men jeg er nu engang ikke på den anden side af denne store beslutning, jeg er lige midt i det. Kaosset, orkanens øje. Jeg synes ærligt talt at det er det værste sted, jeg har befundet mig i så længe jeg kan huske. Jeg er frustreret, presset, nervøs, stresset, i tvivl og ikke mindst bange. Jeg kan slet ikke beskrive i hvor høj grad alle disse følelser konstant er i kontakt med min krop og midt sind til hverdag. Jeg synes det er umådeligt svært. Hvis der bare var ét svar, eller én person i verden der vidste præcis hvad jeg skulle gøre for slutteligt at have valgt rigtigt. Hvad hvis jeg fucker det op? Hvad hvis det nemme valg er det rigtige, det svære og hårde valg det forkerte? Eller skal jeg kæmpe en kamp for det, der er svært og ofre en hel masse i troen om at det så er det rigtige? Jeg ved snart ikke.

Jeg må gå ud fra at jeg ikke er ene om at sidde midt i ræset om at vælge en uddannelse. Jeg kan ikke være den eneste, der synes at alting pludselig kan miste al betydning og værdi, men på samme tid være ved at gå i spåner over, om det nu er det rigtige valg. Kan I på nogen måde genkende hvad jeg skriver? Hvis I har et godt råd, så modtages det med kyshånd. Hvis I deler samme frustrationer som mig, så kom ud med det, jeg vil gerne lægge øre (eller øjne, hvis det er læsestof) til. Når alt kommer til alt har vi vel bare brug for at vide, at vi ikke er alene.

Dette indlæg har på ingen måder hjulpet mig af med mine tvivlstanker om uddannelsesvalg, men jeg håber at det kan få andre, der har det på samme måde til at føle sig en smule mere okay, og ikke mindst normal. Jeg tror i hvert fald på, at det også kan være en behjælpelig tanke. Det er godt at have noget at støtte sig op ad, når man føler at det hele er aller sværest.

Kærlighed til jer, denne torsdag morgen <3

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh, those summer days