Ugens lykkestund

Meanwhile in the easter holidays…

beb8d50e21f582f355498059085faff8

Hej hej med Jer! Jeg håber I nyder disse (røvkolde) påskedage og at I alle er lige så heldige som jeg at have FRI! (Hvis dette ikke er tilfældet beklager jeg super meget min egen entusiasme over selv at have det.) Imens Siv på anden uge stadig sidder dybt begravet i optagelsesprøver, så forsøger jeg at bevare roen og glæden for os begge to over disse påskedage. Jeg fylder derfor mig selv med masser af selvforkælelse, Mille-tid og binge-watching. Har spist uretfærdige mængder popcorn, stracciatellais direkte fra bøtten og aflyst mine holdbookinger i fitness. Dét er da ferie!

Derudover leder jeg febrilsk efter en lejlighed i øjeblikket. Dét i sig selv er faktisk både temmelig svært og hårdt. De stykker jeg har været ude at se, har enten haft bruser henover toilettet (nej tak ellers tak!) eller guldtæppe i stuen(??!). Ingen af delene noget jeg kan gå på kompromis med. Kræsen? Det vil jeg nu ikke kalde det. Nærmere bare bevidst om, hvad jeg egentlig kan få for pengene. Jeg savner min gamle lejlighed så frygteligt meget. Det gør mig helt og aldeles ærgerlig over at jeg sagde den op i sommers, når jeg tænker på, hvordan jeg nogensinde skal finde noget, der kan leve tilnærmelsesvis op til mine needs efter halvandet år i den.

Så hvis I kender nogen, som kender nogen… ej, joke. Men seriøst – Silkeborgensere, I må gerne hjælpe mig lidt her <3

ca6af3269d82a6bc1d076b75c41973d7

Mig, der utålmodigt og stædigt venter på den rette lejlighed til at dukke op. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens lykkestund