ALLERT: SUMMER IS HERE

Lidt om at glæde sig til at sommerferien er slut

Hold da op, en måneds akavet stilhed, det er vist den rigtige betegnelse for Milles og min forsømmelse af blogningen denne måned. Men hold da op en måned, vi har været på hvad vi selv vil betegne som “vores livs rejse,” nok mest af alt fordi vi ikke har tænkt os at gøre det igen lige foreløbig, og det derfor også var en once in a lifetime experience. For mig har det været mere end blot et eventyr men også en “personlig rejse,” hvor jeg er vokset med opgaven og har lært en ting eller to om mig selv jeg ikke vidste i forvejen. Men alt det heavy kan vi komme ind på, på et senere tidspunkt. NU skal det nemlig handle om hvad der nu skal ske. Sommerferien er så småt ved at være slut, og hverdagen banker på døren, jeg skal, som så mange andre, til at finde penalhus, computertaske og ikke mindst en masse nye skole-appropriate tilføjelser til min garderobe frem igen. Det føles som en ny begyndelse, når man starter på en ny uddannelse, semester eller gymnasieår, og jeg længes sådan efter det.

Dét jeg glæder mig allermest til er at få en normal hverdag igen, at have en fast rutine, åh ja og så selvfølgelig at lave noget man virkelig brænder for hver dag. Det har da været sjovt at prøve et år, hvor man arbejder hver dag og får prøvet det af, men lets be honest det er jo røvsygt, og jeg er glad for at det snart er slut.

Nu banker en ny start på døren, men for første gang i mit liv føler jeg ikke at jeg som sådan trænger en ny begyndelse, altså en reevaluering af mig selv, så at sige. Ikke som da man startede på gymnasiet og fik sådan en “fra barn til voksen” agtig feel. Eller bare 2.g til 3.g hvor jeg virkelig følte at jeg trængte en ny start, hvor fokus skulle lægges nogle helt andre steder og jeg bare virkelig havde brug for at mærke efter hvem jeg var. Det er ikke den slags “frisk start” jeg har brug for denne gang, jeg føler egentlig jeg har ret godt styr på mig selv, og ved præcis hvad jeg vil med den her uddannelse og hvor mit fokus skal være. Men jeg trænger til at komme igang, møde nye mennesker, arbejde hårdt og fokuseret og til at mærke hvordan det føles at beskæftige sig med noget man brænder for!

Det er om blot 14 dage at det sker, jeg håber på at møde en masse nye skønne mennesker, som brænder for det sammen som mig selv, at skabe og udvikle kreative produkter. Jeg glæder mig til at kunne sparre med andre, at blive klogere og dygtigere og at udvikle mig personligt. Nu måtte sommerferien egentlig gerne bare være slut.

Jeg håber at i har haft en skøn sommerferie, og at i, som jeg, har noget at glæde jer til når den er slut, om det er sabbatår, arbejde, 3.g eller nyt studie, så håber jeg at i glæder jer ligeså meget som jeg selv!

Kærligste sommerhilsner Siv

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLERT: SUMMER IS HERE