Fridagsbeskæftigelser på en torsdag i april

Sådan holder du en hjemmespa a la Mille

skaermbillede-2018-04-08-kl-17-07-39

Vejret arter sig jo fra sin absolutte bedste side indtil videre i hele 2018. Kan man blive andet end glad i låget af det? Og så har Cathrine fra Rockpaperdresses lige annonceret at hun er blevet gravid efter 2 års håben, behandling og nederlag efter nederlag. At vågne op til min yndlingsbloggers gode nyhed var da også bare en helt igennem GOD start på sådan en dejlig forårsdag.

Dagen fortsætter i det gode tegn; Jeg trængte sådan til en Milledag, fyldt med selvforkælelse og alenetid. Derfor startede jeg ud med et langt, varmt bad, hvor benene blev barberet for første gang i en måned (det jo forår;)), håret fik dobbeltvask, ansigtet blev scrubbet og benene peelet. Den gamle neglelak blev fjernet og min krop blev smurt ind i cremer og A Hint of Summer fra Rudolph Care (som jeg også sender mine varmeste anbefalinger til, hvis man søger en lækker selvbruner!).

Jeg forkælede også min fødder med fodcreme fra Meraki og dertilhørende moisturizing socks, som bare er det bedste jeg kan byde mine fusser, når jeg vil have dem bløde og glade 🙂

bd77d409-9e3c-46a5-8e40-9ebc1e2d3034

Imens har det seneste afsnit fra min favorit podcast kørt i baggrunden – i kan finde Nanna og Josephines podcast Fries Before Guys inde i iTunes. Det er personligt noget af det bedste jeg kan finde på at forkæle mig selv og mine øre med! Så kæmpe shoutout til den herfra <3 Min hjemmespa-dag handler altså ikke kun om det udvendige og kropslige velvære, men helt klart også om, hvordan jeg føler mig tilpas indeni. Jeg har virkelig hygget mig i mit eget selskab i dag, og podcasten er også en stor del af dét for mig lige for tiden. Måske solens stråler også bare helt generelt set har haft en mindre (lol, større) indflydelse på det i dag? I think so!

skaermbillede-2018-04-08-kl-17-07-27

Mit fine silkesæt er en gammel kending for mit vedkommen. Jeg har det altid på, når vejret er godt og jeg ikke skal lave andet end at være mig selv og fylde min krop med cremer og andre ting og sager, haha. Det føles bare lækkert at være lækker indeni og udenpå på én og samme tid. Hvornår føler I Jer aller lækrest og mest tilpas?

God søndag og nyd nyd nyd det skønne vejr<3

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridagsbeskæftigelser på en torsdag i april