Virtuel sommerkrammer og tankemylder

We collect summer days and memories together

Dagen i dag blev spenderet i hinandens selskab, det bedste selskab. Jeg havde savnet Siv umådeligt meget mens hun har været afsted på Kreta med hendes kære Jannik, og jeg ved, (med sikkerhed) at hun har savnet mig ligeså. Er det ikke vidunderligt med venskaber, hvor man føler sig så connected til et andet menneske, at det nærmest er ligesom en kæreste, man savner helt vildt så snart fraværet er til stede? Det var derfor med kæmpe gensynsglæde at vi sås i dag til først morgenbrød i lejligheden, og dernæst rejseplanlægning, shopping og svømmetur på Østre.

Kys, Mille

 Byens bedste iskaffe, i hvert fald hvis det står til mig. Fra Drewsens med vaniljesirup. Åh, smagen af sommer.  Blogger pose 😉 Her i prøverum, hvor Siv har iklædt sig århundredes sommer outfit! Så smukt og lækkert. Se lige!Du kan altid finde os på Østre i badetøj så snart vejret er godt <3 Nogen der sagde beach babe? Den brune kulør er ikke til at skjule, og jeg er død misundelig.  

Et af de bedste smykkekøb jeg har gjort mig; de Bali inspirerede øreringe fra Anna + Nina, som jeg ikke længere kan leve uden. Jeg behøver vel ikke forklare hvorfor…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virtuel sommerkrammer og tankemylder