Coolest kicks in town

Summer essentials

Halløj for et sommervejr vi er berigede med her i maj måned. Bare indtil nu har vi allerede haft flere sommerdage end vi havde samlet set hele sidste år! Vildt manner – og ingen klager herfra. Det er jo så vidunderligt. Alle er bare lige lidt ekstra glade, mere overskudsagtige og åbne. Jeg tænkte at jeg ville dele mine sommerfavoritter med jer – alt godt fra havet, havde jeg nær sagt – men det er altså ikke tilfældet, lol. Under alle omstændigheder er disse nedenstående sager nogle af mine bedste go-to elementer henover sommeren, og jeg tænkte at I måske ville finde det meget hyggeligt at se med <3

jpeg-billede-da8fdb04fe5f-1 Rudolph Care overflod! Jeg elsker elsker elsker simpelthen Rudolph Care for deres helt igennem lækre produkter, med de mildeste skandinaviske dufte på markedet. Økologiske og hele gøjemøget. Halleluja hvor er det lækkert! Både krop og sind bliver forkælet på højt plan – i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg har i år tilføjet facial mist, solstiften og deres cleansing foam til min samling, og så har jeg fået mig en ny “a hint of summer”, som jeg var så glad for sidste år. Olien med glimmer klarer den nok en sæson mere! Disse er helt klart mine yndlingsprodukter henover sommeren.

jpeg-billede-da8fdb04fe5f-2 Du går simpelthen aldrig galt my byen med et par Birkenstock. Jeg har de sidste par år været tilhænger af Gizeh-modellen, men i år har jeg konverteret til Arizona. Jeg er simpelthen så glad for dem, og jeg ved bare at de kommer til at bo på mine fødder hele sommeren. Specielt på min og Sivs lille rejse sammen (endnu en teaser, I kommer snart til at høre mere om dette!)

jpeg-billede-da8fdb04fe5f-3 Mine yndlingssmykker lige nu; klaxon twirl fra Maria Black og disse enormt fine hoops fra Marlene Juhl Jørgensen. Jeg elsker guldsmykker om sommeren, for jeg synes de giver glød til min ellers blege hudtone;) Det er selvfølgelig noget jeg kan finde på at gå med året rundt, men denne sommer tror jeg, at I kommer til at se mig med især lige netop dette set up i ørene.

jpeg-billede-da8fdb04fe5f-4 Sommer er lig med læsning. Lige nu er jeg helt opslugt af Sødbitter, som er den mest fængende roman jeg længe har læst! Måske fordi jeg selv har været en del af tjenerlivet? Eller også fordi den bare emmer af skandaler og drama (og det elsker jeg jo;))

jpeg-billede-da8fdb04fe5f-5Hårpynt, hårklemmer, hårspænder, hårelastikker. Jeg er kæmpe fan, og det har I måske gættet hvis I bare har været 2 sekunder på min instagram. Jeg kan slet ikke få nok, det er simpelthen den sjoveste og fineste trend, som jeg længe bare har ventet på ville blive accepteret! Fra jeg var helt lille har min mor nemlig altid overpyntet mig med hår-tingel-tangel. Så det er lidt nostalgisk for os faktisk ;’)

Har I nogle sommerfarvoritter I altid tyer til når vejret viser sig fra sin (rigtig) gode side?

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coolest kicks in town