New Crush

Fridagsbeskæftigelser på en torsdag i april

skaermbillede-2018-04-05-kl-13-41-24

Det er torsdag, jeg og Kalle har begge fri og dagen i dag har allerede budt på lidt af hvert. Selvom regnen kommer og går i det velkendte skizofrene aprilvejr, så tog vi tidligt hjemmefra og ind til byen – Kalle iført regnjakke, og jeg i noget lidt mindre praktisk. Men er det ikke sådan det også bør være? Vi gik lidt rundt og snakkede, kiggede i butikker og forsøgte at gå i ly for regnen når den viste sig fra himlen. Det var virkelig hyggeligt. Generelt elsker jeg bare når man ikke har et bestemt formål, ingen tidsplan og bare ens egne idéer til hvad dagen skal bringe. Jeg elsker det, og jeg nyder det ærligt talt i fulde drag. Det er bare for sjældent at man har dage som denne. Ikke desto mindre er det fandme også vigtigt; altså at overlade tid og sted til ens intuition istedet for til ens kalender og to-do’s.

skaermbillede-2018-04-05-kl-13-41-38

Vi endte med at søge ly for den stille forårsregn på Pladeshoppens Kaffebar i Silkeborg, som jeg i øvrigt altid varmt anbefaler når man er ude efter franske fornemmelser og kaffe uden kompromis på smag og stemning i det hele taget. Vi nød den udenfor under halvtag, så vi rigtigt kunne høre regnen, når den ramte blidt ned på markisen over os. Jeg får totalt forårsfornemmelser når jeg lytter til regnen i øvrigt! Det er jeg sikkert ikke ene om. Lykkefølelsen og kaffen er bare helt i symbiose med hinanden og det er bare en ren fest haha. *Jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger afsted for at smutte ud af hytten og trodse forårsregnen (det er ikke engang særlig koldt!) og se så at komme afsted og drik din kaffe udendørs.*

Jeg kunne selvfølgelig ikke tage ind til byen uden at købe noget… Jeg fik ovenstående stol med mig hjem (efter at have aset og maset for at få plads til den i min lille bitte bil lykkedes det endelig!) og jeg ved bare, at hér kommer jeg til at bruge mange timer på at sidde og læse i, blogge i og drikke min morgenkaffe i. Åh det er ren selvforkælelse på allerhøjeste plan. Desværre fulgte puderne ikke med, men så er det heldigt at jeg i forvejen ejer en eller to for mange til hvad der er plads til i min seng, så nu er de overskydende puder og tæpper kommet i min stol istedet for. Pænt er det! Behageligt og lidt for hyggeligt.

skaermbillede-2018-04-05-kl-13-46-03

I går ankom min pakke som jeg havde bestilt fra ilovebeauty.dk (Det lyder som den mest tacky hjemmeside, men gør jer en tjeneste og tjek den ud. Det fungerer både som blog, inspiration og onlineshop, SÅ fin.) Jeg havde bestilt en af deres ansigtsruller hjem derfra, og denne skulle eftersigende være håndslebet jadesten med en meditativ effekt på ansigtet. Den koster 399,- men til gengæld er der ikke brugt skøre kemikalier til at få den glatte overflade frem, og stenen er tilmed helt ægte. Jeg afprøvede den allerede i går, men dagen i dag skal helt klart også bruges på endnu en omgang af ren selvforkælelse, god karma og self-love. <3 God torsdag til Jer også – hvad end I har fri eller ej.

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Crush