Hvad så nu?

Efterårsfarver i garderoben

Skjorte Résumé T-shirt Gestuz Ring Maria Black Ørering Anna + Nina Midi skirt Gestuz Choker halskæde Bjørg Jewellery Trench coat Gestuz Taske Gestuz Støvler Sofie Schnoor Kjole Ganni Bukser Ganni Strik Ganni Fake fur jakke Samsøe & Samsøe

I dag er det årets sidste officielle sommerdag, og I ved hvad det betyder! Efterår. Brunlige, orange og rødlige nuancer i alle afskygninger kommer til at pryde det danske land. Ikke kun i naturen for bestemt også i påklædningen hvis jeg kender mig selv og mine medsøstre ret. Der sniger sig altid nogle mørkere og varmere farver ind i garderoben på denne årstid, måske for at kompensere for kulden udenfor, eller måske i virkeligheden for at matche med naturens efterårsforfald? Under alle omstændigheder er efteråret, for mig, altid en anledning til at tilføje nye, vamsede, praktiske og ikke mindst varme elementer til ønskelisten. Hvilke sager skal i have på ønskelisten? Eller måske endda erhverve jer med?

Nyd den sidste officielle sommerdag!

/Mille

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad så nu?