The secret is out

Ugens lykkestund

jpeg-billede-d11dd253c7fc-15

Ugens lykkestund kunne måske godt gå hen at blive et fast ugentligt indlæg her på bloggen. Jeg kan meget godt lide det fine i, at man hver uge kigger tilbage på den foregående uge og mindes de gode ting, der er sket. På den måde kommer man måske også til at være mere opmærksom og reflekterende over de ting, som man ofte kan glemme at værdsætte hverdagens trummerum.

Det bedste der er sket i min uge har helt klart været vores første blogger-meeting! Det har været længe undervejs, og nu skete det langt om længe; vi har endelig fået talt, overvejet og forventningsafstemt hvad bloggen her skal byde på af lækkerier. Vi er stadig meget grønne på dette uberørte territorie, og det er da helt klart også en udfordring at være to hjerner om det her projekt vi har begivet os ud i. Men ikke desto mindre er vi begge to helt vilde af begejstring, fulde af entusiasme og lysten til at skrive og dele ud af vores idéer og tankestrømme. Det er i hvert fald dét, der står stærkest for mig i denne uge. Jeg er super spændt og glad for tiden, og det skyldes helt sikkert udfaldet af denne dags meet up med Siv.

skaermbillede-2018-03-23-kl-21-39-48

Efter et super lækkert morgenbord, hvor Siv stod for grape og müsli og jeg for morgenbrød og kaffe, tog vi et smut ind til byen. Der er ikke længere end 5 min. ind på gågaderne fra hendes lejlighed og solen var bare i rigtig forårshumør! Så det var jo klart at vi måtte på strøgtur og se i butikker. Det var også super lækkert for mig, som ellers sjældent kommer ind i andre butikker end den jeg arbejder i, fordi arbejdstiderne er rimelig begrænsende overfor at komme afsted og se på alt det andet gaderne har at byde på (i åbningstiderne vel at mærke). Vi var bl.a. inde i Busted, hvor jeg var noget så begejstret for det forholdsvis nye danske brand Co’Couture. Jeg prøvede ovenstående sæt, som ville passe perfekt til min parisertur i slutningen af april! Jeg var virkelig forelsket i især nederdelen, som jeg stadig går og dagdrømmer lidt om. Den var altså seriøst flot!

I det store hele var det bare en super dejlig dag – fyldt med solskin, kaffe og i det aller bedste selskab. Jeg fik i hvert fald spenderet min fridag på bedste vis, og jeg glæder mig allerede til næste møde med Siv, som formentlig bliver en dag i påsken. Glæd jer! Og rigtig god weekend <3

/Mille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The secret is out