Når ventetiden er for lang

En milepæl er nået

Ih, ja tak! Jeg er så glad. Min første milepæl i nedtællingen på studiestart er nu nået; turen til Berlin med Kalle. Jeg glædede mig helt vildt til vores lille forlængede weekend, hvor vi kunne få lov bare at være os to, når nu vores boligsituation er, at vi begge stadig bor hjemme hos vores forældre. Det var så skønt at være “voksne kærester” for en stund, haha. Det lyder måske halvidiotisk, men jeg tror det ligger i, at vi har prøvet at være par mens den ene af os boede i egen lejlighed, og det er altså bare noget helt andet. Når det så er sagt, så nyder jeg virkelig også den sidste tid hos min familie! Det må endelig ikke misforståes, men jeg er også klar til alt det andet. Regninger, indkøb, rengøring og alt det andet megakedelige. (Alt det gode opvejer det jo helt klart! Jeg mener; egen sofa, egen indretning, roen, overblikket og ansvaret – jeg ser sådan frem til det hele) Og Berlin var klart en milepæl, vi tæller ned fra sølle 2,5 måned nu! Jeg kan slet ikke tro det.

Ventetiden må fordrives (og fejres) med en lille Berlinerrapport fra vores miniferie:

En god kaffe på en hyggelig hjørnecafé tæt på vores hotel blev nydt udendørs på en kølig formiddag, og på den måde blev dagen skudt i gang.

Et obligatorisk turistbillede foran Brandenburger Tor.

Vores hotel lå dejligt placeret få meter fra en lille bypark. Vi strejfede igennem stierne og nød solens varmende stråler og træernes smukke efterårsfarver.

Vores kulturelle dag spenderede vi på det tyske historiemuseum, hvor vi bl.a. så denne udstilling.

En af dagene købte vi en dagsbillet til togene dernede, hvor vi bl.a. endte med at gå en tur langs muren og så The East Side Gallery.

…Og selvfølgelig fik jeg knipset et billede af den mest kendte del af væggen med dødskysset.

En brezel eller to blev det selvfølgelig også til på turen. Anbefaler helt klart dem med ost <3

Det var alt hvad jeg havde til Jer for i dag, og nu vil jeg gå videre med at fejre min 2,5 måneds milepæl med en kop varm te og et afsnit af Grey’s Anatomy.

Onsdagskrammer, Mille

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ventetiden er for lang